Holdtræning

Hvalpehold

Hvordan du håndterer din hvalps første måneder er så ekstremt betydningsfuldt for hvilken hund, du får resten af livet. Hvalpen skal i sine første måneder ikke bare socialiseres med mennesker og dyr, lære alverdens indtryk og stimuli at kende, den skal også lære sin plads i den nye familie. Det er et vindue som, til forskel fra ulve, ikke lukker helt i, men på trods af dette ikke må spildes.

Med opstart i august 24 tilbyder jeg holdtræning for hvalpe i alderen 8-16 uger, hvor vi igennem 5 træninger skaber fundamentet for en glad og tryg familiehund og introducerer jer til træning, mental aktivering og en masse sjov med jeres nye familiemedlem. Der vil i hver træning indgå ’frikvarter’ hvor hvalpene kan lege på en god og sikker måde, da socialisering er essensielt, ligesom der altid vil være snak om teori, udfordringer i hjemmet og andet I måtte ønske rådgivning om. Træningen forgår på en indhegnet græsplæne lige ved siden af True Skov, så der er fantastiske rammer for fælles gåture, miljøtræning og opdagelse med snuderne.

Vi vil bl.a. arbejde med følgende:

I forløbet bliver I introduceret til shaping, også kaldt klikkertræning, som er den nyeste og bedste træningsmetode, uden spor af straf, tvang eller frygt. I forløbet vil vi snakke en masse om socialisering, og hvordan vi bedst introducerer din hvalp til den store verden, som den nu skal lære at kende og leve i. Vi vil arbejde med forskellige former for mental stimulering som f.eks. næsearbejde og problemløsning. Vi vil snakke om de typiske hvalpeudfordringer såsom bideri, separationsangst og renlighed. Nogle af træningerne vil indeholde kropskontrols øvelser. Styrketræning er ikke for hvalpe, men kropskontrol, koordination, balance og poteplacering kan ikke trænes tidligt nok. Det vil give din hvalp en forståelse for egen krop, som vil gavne den hele livet. Vi vil ligeledes øve grundlæggende hundemassage og udstræk, som med fordel kan bruges i hverdagen efter gåture og træning, eller bare når hvalpen skal slappe af.
Formålet med dette hold er at lægge det optimale fundament for samarbejde og forståelse mellem dit nye familiemedlem og dig, samt at socialisere din hvalp på en god, sikker og sjov måde!

Tilmelding sker via mail: sander@mbvhunde.dk eller telefon: +4527625125