Hvalpetræning

Unikt hvalpeforløb.

Hvordan du håndterer din hvalps første måneder er så ekstremt betydningsfuldt for hvilken hund, du får resten af livet. Hvalpen skal i sine første måneder ikke bare socialiseres med mennesker og dyr, lære alverdens indtryk og stimuli at kende, den skal også lære sin plads i den nye familie. Det er et vindue som, til forskel fra ulve, ikke lukker helt i, men på trods af dette ikke må spildes.


Jeg tilbyder nu et unikt forløb, hvor jeg i 5x 60 minutter på din adresse vil give dig alle de redskaber, der skal til for at skabe en rolig og tryg familiehund i balance, med den adfærd du ønsker. Jeg vil introducere dig til shaping, også kaldt klikkertræning, som er den nyeste og bedste træningsmetode, uden spor af straf, tvang eller frygt. Det hele bygger på samarbejde, sjov og tillid.

Vi vil bl.a. arbejde med følgende:

I forløbet vil vi snakke en masse om socialisering, og hvordan vi bedst introducerer din hvalp til den store verden, som den nu skal lære at kende og leve i. Vi vil snakke om mental stimulering – en hund, der keder sig og ikke bliver aktiveret, er nemlig en hund der på sigt kan udvikle adfærdsproblemer. Vi vil snakke om de typiske hvalpeudfordringer såsom bideri, separationstræning og renlighed. Vi vil snakke om fysisk aktivitet og træning. Styrketræning er ikke for hvalpe, men kropskontrol, koordination, balance og poteplacering kan ikke trænes tidligt nok. Det vil give din hvalp en forståelse for egen krop, som vil gavne den hele livet. Igennem mine færdigheder som veterinær rehabiliteringsterapeut, kan jeg ligeledes give dig et mini-kursus i grundlæggende hundemassage og udstræk, som du med fordel kan bruge i hverdagen efter gåture og træning.

Formålet med dette forløb er at lægge det optimale fundament for samarbejde og forståelse mellem dit nye familiemedlem og dig. Heri ligger så stor en gevinst for begge parter, og jeg håber på muligheden for at hjælpe jer i gang!