Lydighedstræning
Hundetræning i Århus og omegn

Hundetræning styrker samarbejde og positive relationer

Hunde kan finde på mange ”sjove” ting i hverdagen, men jeg garanterer, at de ikke gør det for at være uartige, eller for at overtage styringen af huset.

Teorier om hvordan man bevarer sin plads som ‘flokleder’ er forældede – vi kan ikke være alfa, da vi ikke er en artsfælle, og hunde ser os ikke som en sådan. Hunde gør blot, hvad de synes, der i momentet er mest gavnligt – hvad der kan betale sig!

Det er ikke fristende for en hund at tigge ved bordet, hvis den ved, at der i stedet kommer godbidder, hvis den ligger og slapper af i kurven.

Det er fristende at hive i snoren og hurtigere komme frem til de nye dufte, men ikke lige så fristende som at gå roligt, imens man med jævne mellemrum bliver fodret med en godbid for indsatsen.

Du kan forme din hunds adfærd næsten lige som du har lyst. Det kræver blot tålmodighed, ros, belønning og kontinuitet. Alt dette lærer du gennem min hundetræning.

Hundetræning involverer også dig

Få hjælp til at forme din hunds adfærd af uddannet træner

I min hundetræning, gør jeg brug af operant indlæring: belønningsbaseret træning. Det handler om at skabe gode situationer, som vi kan belønne, og så vidt muligt undgå de andre situationer.

Jeg er uddannet i den moderne shaping teknik – også kendt som klikkertræning, hvor man bruger hundens egne initiativer til at ‘forme’ en adfærd. Det er en teknik som jeg brænder for da den bygger på sjov og samarbejde, og ikke straf eller frygt. Jeg giver dig i løbet af vores session dette redskab til selv at bruge i jeres fremadrettet træning.

Hundetræning er for dig og din hund

En hundetræning involverer også andre end hunden – nemlig dig. I et forløb med mig vil jeg samtidigt rådgive dig om, hvordan du bedst tager dig af din hunds fysik, som utroligt ofte spiller en rolle i de adfærdsproblemer, hunde kan have. En hund skal aktiveres både fysisk og mentalt, og det hele kan kombineres på en måde, som skaber sjov for alle i huset, samt en rolig og balanceret hund.

Hundetræning i Århus og omegn

Jeg kører i Århus og omegn og tilbyder privattimer på din adresse. Har du spørgsmål om lige præcis den situation, du og din ven står i, så skriv endelig en mail, og jeg svarer hurtigst muligt.